Schaijk, een werelddorp om je thuis te voelen

30 maart 2018

Het hart van Schaijk wordt geheel vernieuwd. Het gebied tussen de Pastoor van Winkelstraat, het Europaplein en de Schutsboomstraat ondergaat een ware metamorfose. Door het bundelen van winkels ontstaat één centrale plek om te winkelen, te vertoeven en te ontmoeten.

De supermarkten Albert Heijn en EMTÉ vormen de kern, maar daarnaast komt er een groot aantal speciaalzaken. De openbare ruimte wordt sfeervol ingericht, zodat voetgangers en fietsers er goed terecht kunnen en er voldoende parkeerplaatsen zijn.
Bij de inrichting van de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed aan het groen. Rondom het gebied worden zilverlindes aangeplant, reden om de hoogwaardige appartementen die in het hart van het gebied gerealiseerd worden de naam Zilverlinde mee te geven.

Zilverlinde omvat 35 appartementen op een unieke locatie! De afwerking is eersteklas en staat borg voor jarenlang woonplezier. Dubbel gewenst, want de appartementen zijn geschikt voor jong en oud.
U kunt er tot op hoge leeftijd blijven wonen. En er is voor ieder wat wils. Niet alleen in stijl, die naar alle zijden harmonieert met de omliggende omgeving en daardoor een diversiteit aan gevels laat zien, maar ook in grootte. Het kleinste appartement meet nog altijd 75 m2 woonoppervlak, maar er zijn ook grote appartementen van maar liefst 225 m2.

Alle appartementen hebben minimaal 2 slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken en een heerlijke buitenruimte. Zaken zoals videofooninstallatie, lift en eigen parkeerplaats ontbreken uiteraard niet. Want … wonen in Zilverlinde betekent werelds wonen in het werelddorp van Noord-Brabant!

Film werkzaamheden januari 2018