Verkoop gestart: veel animo voor Zilverlinde

11 april 2018

Vrijdag 6 april jl. werd de aftrap gegeven voor de verkoop van de fraaie appartementen Zilverlinde in het dorpshart van Schaijk.

‘Zoals verwacht, was er veel belangstelling, zowel uit Schaijk zelf als uit de omliggende dorpen en Oss. Door de start verkoop heen was er continu aanloop, gelukkig zo gedoseerd dat iedereen goed geïnformeerd kon worden door de aanwezige makelaars en projectontwikkelaar. De presentatie in de keet werd ook gewaardeerd en gaf veel duidelijkheid over de afwisseling van gevels en de grote variëteit in het type appartementen.

Een dag later, tijdens de NVM Open huizen dag, was er ook nog volop inloop op de kantoren van beide makelaars. Het is een ambitieus project voor een dorp als Schaijk. Daarom is het fijn om te zien dat er zo enthousiast wordt gereageerd. De eerste verkopen zijn een feit, de belangstelling zal volgens de makelaars snel resulteren in de volgende opties en verkopen.